Fi’ye ilgi artarak devam ediyor

31 Mart’ta puhutv’de ilk üç bölümü ile seyircisiyle buluşan Fi’ye ilgisi artarak devam ediyor!

Dijital platformda yayınlanarak sektöre yenilik getiren Fi, izleyenlerden tam not aldı. 10 günde 10 milyon izlenmeye ulaşan dizinin yeni bölümleri şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Dizinin yayına girmesinin ardından ilk 3 bölümü izleyenlerin en çok sorduğu soru “Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak” oldu. Fi’nin merakla beklenen 3 yeni bölümü 21 Nisan’da izleyicisiyle buluşacak.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonat gibi başarılı oyuncaların paylaştığı, senaryosunu Nükhet Bıçakçı’nın kaleme aldığı Fi’nin yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal oturuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.