Fiyatlar yüzde 40 arttı! Berber ve kuaförlerden korona zammı

Yaklaşık 2 aydır koronavirüs (corona virüs) salgını nedeniyle hizmet veremeyen berber, kuaför ve güzellik salonları bugün yeniden faaliyete geçti. TBKGU Genel Başkanı Bayram Karakaş ise berber ve kuaförlerin yüzde 40 zamlı fiyatlar üzerinden hizmet vereceklerini açıkladı.

Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu (TBKGU) Genel Başkanı Bayram Karakaş, bugün açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarında fiyatların yüzde 40 zamlandığını duyurdu.

“2 METRELİK MESAFELER OLACAK”

İşletmelerde koltuklar arasında mesafe olacağını kaydeden Uzun “3 koltuklu bir dükkanda 2 koltuk çalışacağız. 5 koltuk varsa 3 koltuk çalışacağız, ortadaki koltuğu boş bırakacağız ve 2 metrelik mesafeler olacak. Tıraş 45 dakika sürüyorsa personel tıraş bitiminden sonra dışarıya çıkacak ve 15-20 dakika hava alacak” diye konuştu.

ARTIK YÜZDE 40 DAHA PAHALI

Berberlerin, tarifelere yüzde 40 zam uygulayacakları ve koronavirüs salgınından önce 20 liraya yaptıkları işlem için artık 30 lira alacakları belirtildi.

Yeni uygulanacak olan fiyat listesi henüz yayınlanmadı. Fakat bu fiyatlara yüzde 40 oranında zam uygulanacak. Buna göre, saç kesme 35 TL, sakal kesme 20 TL ve saç-sakal 50 TL olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.