Firmanızın Kurban Bayramı Yardımları İçin iWallet Kart’ı Tercih Edin, Rahat Edin

urban Bayramı yaklaşırken çalışanlarına destek olmak isteyen firmaların arayışına çözüm iWallet ile geliyor. Kurban yardımlarında hem operasyonel iş yükünü azaltan hem de çalışanlara desteklerini diledikleri gibi kullanma imkanı sağlayan iWallet, şirketlere çözüm ortağı olarak en uygun hizmeti sunuyor.

iWallet giyimden markete, teknolojiden seyahate 10 farklı kategoride 40’ın üzerinde markada dijital cüzdan ya da basılı hediye kart ile müşterilerine hizmet verirken, 20 binden fazla noktada 200 binin üzerinde aktif kullanıcısına yenilikçi uygulamaları ile çözümler sunuyor.

Kurban Bayramı Demek, Dayanışma Demek!

Şirketler ve çalışanlar arasındaki sadakat ve bağlılığı artıran en önemli dönemlerin başında gelen Kurban Bayramı, firma sahipleri ve İK departmanları için her sene önemle ele alınıyor. Hem operasyon olarak iş yükü yaratmadan bu yardımları ulaştırmak, hem de çalışanların gönüllerince kullanabileceği çözümler üretmek konusunda iWallet kart büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca iWallet, çalışanların kullanım tercihlerini şirketlere raporlayarak bir sonraki ödüllendirme/destek döneminde şirketlerin doğru tercih yapmasına katkı sağlıyor.

Bayram Gelmeden Hazırlıklarınızı Tamamlayın!

iWallet çalışan sayısı fark etmeksizin hizmetlerini firmaların kullanımına sunuyor. Nakdi ya da gıda yardımı gibi alışılagelmiş ve şirketler için zorluk içeren yardımlar yerine çalışanların aile bütçelerine katkı sağlayabilecekleri çözümler artık daha çok tercih ediliyor. iWallet kart ile bu anlamda çalışanları mutlu etmek mümkün oluyor. Hem şirket içi Kurban Bayramı destekleri ile gelenekler yaşatılıyor, hem de şirketlerin dağıtım, maliyet yönetimi gibi sıkıntıları ortadan kalkmış oluyor.

iWallet uygulaması AppStore ve GooglePlay’den ücretsiz olarak indirilebilir. Ayrıca kurumsal müşteriler iWallet hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi almak için web sitemizdeki irtibat bilgilerimizden bize ulaşabilirler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.