Firari işadamı Hakan Uzan ile Özlem Uzan evliliklerini bitirdi

İmar Bankası soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan firari işadamı Hakan Uzan ile 17 yıllık eşi eski sunucu Özlem Uzan evliliklerini bitirdi.

Yurtdışında yaşarken konsolosluğa sığınarak geçici pasaport ile Türkiye’ye dönen eski sunucu Özlem Uzan’ın boşanma dilekçesi, Hakan Uzan’ın bulunamadığı gerekçesiyle ilan yoluyla davalıya tebliğine karar verilmişti. Mahkeme duruşmaya katılmaması halinde boşanma davasının, davalı Hakan Uzan’ın yokluğunda yapılacağını ve verilecek karara itiraz edemeyeceğini belirtmişti.

blank
Hakan Uzan – Özlem Uzan

NAFAKA GİZLENDİ

İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan davada 2002 yılında hamile kalan Özlem Uzan’ın evliliğinin birinci yılında eşiyle birlikte Uzan Ailesi’nin tüm malvarlığına el konulduğu belirtildi. Evlendiğinde 25 yaşında olan Özlem Uzan’ın çocuğuyla birlikte yalnız kaldığını, 8 milyon lira tazminat ile 50 bin lira iştirak ve tedbir nafakası talep etti. Mahkeme, bugüne kadar kendisine ulaşılamayan Hakan Uzan ile Özlem Uzan’ın boşanmalarına karar verdi. Özlem Uzan’ın avukatı, ne kadar tazminat ya da nafaka aldıklarını açıklamadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.