Finalissima! Futbol dünyası yeni bir kupayla tanışıyor!

EURO 2020 şampiyonu İtalya ile Copa America 2021 şampiyonu Arjantin karşı karşıya gelecek. İki dev ülkenin arasında oynanacak kupanın ismi ise Finalissima.

Son Avrupa şampiyonu İtalya ile Güney Amerika şampiyonu Arjantin, 1 Haziran’da “Finalissima 2022″de karşı karşıya gelecek.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ile Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) arasındaki ilişkilerin gelişmesi amacıyla 29 yıl aranın ardından yeniden düzenlenecek turnuvada, iki önemli takım kozlarını paylaşacak.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre 2020 Avrupa Şampiyonası’nı (EURO 2020) kazanan İtalya ile 2021 Kupa Amerika şampiyonu Arjantin arasındaki karşılaşma, 1 Haziran Çarşamba günü İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda oynanacak.

86 bin seyirci kapasiteli statta bilet fiyatları 25 ile 99 sterlin arasında değişecek. Bilet satışları, UEFA’nın sitesinden 24 Mart Perşembe günü başlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.