Film-San Vakfı’nın yeni yıl kutlama yemeği Florya Dedikodulu’da gerçekleşti

Film-San Vakfı’nın tertiplediği Yeni Yıl Kutlama Yemeği, Mekanın Sahibi Bülent Güçlü, Rota İnşaat Kemal Hüryılmaz ve Berker Güçlü’nün sponsorluğunda Florya Dedikodulu’da yapıldı.

Bu özel gecenin oluşumunda ise Florya Dedikodulu’nun işletmecisi İllüzyonist Yeşim Obüs, üyesi olduğu Film-San Vakfı’na ne kadar çok bağlı olduğunu ve vefasını gösterdi.

Gece, Film-San Vakfı ‘nın Müdürü Kıvanç Terzioğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çağlar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Neşe Aksoy, Devlet Devrim, Muhasip Üye Levent Aykul, Genel Sekreter Nermin Denizci, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Kaplan, Murat Özen ve Basın Arşiv Sorumlusu Neslihan Yazıcılar sahneye gelerek bu özel geceye katılan misafirleri selamladılar.

Türk Sinemasının gülen yüzü oyuncu Engin Çağlar ise; konuşmasında bir 3 yıllık görev süresini tamamladığını, şimdide diğer 3 yıllık göreve getirildiğini ve Film-San Vakfı’nın büyük işlere imza atacağını belirtti. Gecenin en önemli konuklarından birisi Best Model Of Turkey yarışmasının ve Film-San Vakfı’nın kurucusu olan Erkan Özerman’dı. 1975 yılında kurulan Film-San Vakfı’nın ilk Kurucu üyelerinden birisi olduğunu belirterek ‘’Bu Vakfın ilk kurucusu Merhum Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel ve Merhum Ümit Utku’dur, onlardan sonra 3. Sırada ben geliyorum. Bu isimleri unutmamak lazım her zaman yad etmek lazım’’ dedi.

Geceye katılan isimler ise Esin Yağmurdereli, Çağrı Bingüller, Nuri Alço, Çoşkun Göğen(Tecavüzcü Çoşkun), Müjgan Ağralı, Ebru Göksal, Bülent Yetiş, Arzu Yetiş Kocatepe, İbrahim Muratoğlu, İnanç Terzioğlu, Ahmet Edebali, Aslı Kökçe, Ceren Gündoğdu, Pelin Uyanıker, Osman Akdağ, Selma Kutluğ, Aynur Aydan, Nil Ünal, Songül Ülkü, Murat Parasayar, Burçin Parasayar, Funda Akosman Erman, Hülya Sancaklı, Yaşar Şenyüz, Bülent Kocabıyık, Mehmet Güngören, Levent Çekiç, Metin Devrim, Hakan Solaker, Serkan Çılgın, Didem Taslan, Alper Sürücü, Prof.Dr. Psikiyatris Prof.Dr.Ekrem Culfa, Jonglor Kaan Obüs, Ünsal Yörür’dü. Gecede Nazlı Karakaya Türkçe ve Yunanca şarkılarla geceye katılan konukları mest ederken gecenin ilgi odağı oryantel Oyaman oldu.

blank

Bülent Kocabıyık – Mehmet Güngören – Yeşim Obüs – Levent Çekiç
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.