Filiz Akın’ı duygulandıran açılış

Filiz Akın Kale Outlet Center’ in kendisi için yaptığı 4.500 adetlik dev fotoğraf sergisini duygulanarak , hayranlarının katılımı ile açılışını gerçekleştirdi.

Sergi açılışında Filiz Akın bugün buruk bir gün sabahleyin Oya Erdoğan’ın durumunu öğrendim vefatına çok üzüldüm çokta yakın arkadaşım değildi ama meğerse ne kadar çok seviyormuşum , biraz duyguluyum kusura bakmayım çok büyük bir neşe içinde olamıyorum çok etkilendim , sergi için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum .

Kale Avm merkez müdürü Bülent Karataş, Oya Aydoğan’ın ailesi kabul ederse eğer Oya Aydoğan anısına dev bir fotoğraf sergisi yapmak istediklerini belirtti .

Filiz Akın dev fotoğraf sergisinin açılışında bu kadar çok eski fotoğraf beklemediğini belirterek hayranlıkla sergiyi 1 saat gezdi ve kendi fotoğraflarını Lösemili çocukları yaşatma ve Bir Umut Derneği yararına satın aldı .

Sergide Akın’ın hayranlarından gelen 1.265 fotoğrafla birlikte toplam 4.500 adet fotoğraf ve sergide ayrıca; Akın’ın filmden kareleri de yer alıyor .

filiz akin1

26.000 m2’lik alanın, tüm koridorları, mağaza vitrinlerinin, Akın’ın fotoğrafları ile renklendi, Setlerden galalara, gazete küpürlerinden film afişlerine en özel karelerinin tüm Avm’yi süslendiği sergi ; Kale Outlet Center’da 1 ay boyunca ziyaretçiler açık olacak .

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.