Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’nda Rıza Kocaoğlu’nun muhteşem aksiyonu

Geçtiğimiz Cuma akşamı 31. Bölümü yayınlanan ES Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin başarılı dizilerinden Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’nın Yüce Meclis ve Manastırın yani kötülerin tarafındaki gözde savaşçısı, psikopat, Padre Celal karakterini üstlenen Rıza Kocaoğlu’nun müthiş aksiyon performansı ekrandaki ve sosyal medyadaki fanlarını pür dikkat ekrana bağladı.

Kazıttığı saçı, ensesinde yer alan at kuyruğu ve giyim tarzıyla tam bir savaşçı olarak dikkatleri çeken, sevilen oyuncu Rıza Kocaoğlu, her geçen gün aksiyonda kendini aşan ve yükselen bir performansla izleyenlerinin karşısına geliyor. Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümdeki sahneleri için dizide Garbis karakterini canlandıran oyuncu Uğur Yıldıran ile çalıştı. Dizinin müthiş görsel aksiyonunun içerisinde, havada uçarak tekmeler savuran ve seyirciyi büyüleyen aksiyon tekniklerine de imza atan Rıza Kocaoğlu, her bölümde oyunculuktaki performa​n​sını yukarılara taşımaya devam ediyor.

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisi, 23 Ekim Cuma ve her Cuma Saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında.

FİLİNTA ‘BİN YILIN ŞAFAĞINDA’ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.