Fİ’de Serenay Sarıkaya’nın kırmızı tüyü sosyal medyayı salladı

Fi’ye sosyal medya üzerinden bir kullanıcı, Duru karakterinin kırmızı tüyüyle göndermede bulundu.

Digital platform puhutv’de yayınlanan Fİ dizisi büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Hal böyle olunca bazı kullanıcılar sosyal medya hesaplarından diziye göndermeler yapıyor.

Son olarak Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Duru karakterine gönderme ise Gökhan isimli bir sosyal medya kullanıcısından geldi. Kullanıcı yaptığı paylaşımla Duru’nun bale yaparken taktığı kırmızı tüye dikkat çekti.

Mühendis olduğu anlaşılan kullanıcı, şantiyede kullandığı baretine Duru karakterinin kullandığı kırmızı bir tüy ekleyerek şu mesajı yazdı: “Ya sahada herkes beyaz baretli, benim başmühendis olduğum belli olmuyor :(” diyen başmühendislerimiz için kırmızı tüy uygulamasına başladığımızı sizinle paylaşmak isterim. Teşekkürler Fi.”

blank

Paylaşımı görünce repost eden 25 yaşındaki Sarıkaya’nın gönderisi 50 bine yakın beğeni aldı.

Fi’nin başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin paylaşıyor.

Fi’nin ilk üç bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Diğer üç bölümü ise 21 Nisan’da puhutv üzerinde yayına girdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.