Fİ’de Bilge karakterini başarılı oyuncu Büşra Develi canlandırıyor

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yeni nesil online televizyon puhutv’nin ilk orjinal dizisi “Fİ” 31 Mart’ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor!

“Sınıfın en çalışkan kızı”

Başarılı oyuncu Büşra Develi’nin canlandırdığı Bilge, Can Manay’ın üniversitede verdiği dersin öğrencilerinden biri. Sosyal olarak çekingen bir kişiliği olan ve bu yüzden kendini çok ortaya çıkaramayan Bilge’nin başarılı bir öğrenci olmasının ardında yatan başka sebepler var. Bilge, Can Manay için de özel bir öğrenci.

Büşra Develi: “Bilge’nin hayata karşı merakı bende de var”

Bilge’yi “bilge, çalışkan ve dürüst” olarak tanımlayan Büşra Develi, karakterin kendisini çok cezbettiğini söyledi. Develi, dizinin internette yayınlanacak olması ve işlenecek konuları özgürce ele alabilecek olmanın da kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.