Fi yeni sezon Çi’nin 2.yeni bölüm ne zaman Puhu Tv nasıl izlenir?

Çi 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Herkes merakla Çi yeni bölüm fragmanını izlerken yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak etti.

Fi’nin 2.sezonu olan Çi 2.yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Geçen hafta Perşembe günü ekrana gelen Çi yayın günü değişti. Bakın Çi Puhu Tv’de hangi gün yayınlanacak?

Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi’nin devamı olan Çi, 9 Kasım Perşembe günü başladı. Başrollerinde Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven’in oynadığı Fİ 2. sezon Çi ilk bölümünde yeni bir dönem başladı. Can Manay ve Duru arasındaki cesur sahneler ekrana kilitlerken; Deniz’in her şey vazgeçmiş hali derinden etkiledi. Finale ise aylardır ülke ülke gezen Deniz’in Duru ile yaşadığı eve geri dönüşü damga vurdu. Merak uyandıran final sahnesi ardından Fi’nin yeni sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı.Fragmanda Duru ve Deniz’in aylar sonra yeniden yollarının kesişeceğinin sinyalini vererek heyecan yaratan Fi’nin yeni bölüm tarihi de değişti. Çi artık eski günlerde olduğu gibi cuma günleri ekrana gelecek. Çi yeni bölüm 17 Kasım’da izlenecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.