Feyza Aktan hakkında sert açıklamalarda bulunan Özcan Deniz’e uyarı

Işıl Reçber, Özcan Deniz’in Feyza Aktan hakkında sosyal medyadan yaptığı sert açıklamaların ardından ünlü şarkıcıyı uyardı. Reçber, “Çocuk olmuş en yumuşak geçişle bitir, kadını bitirme.” dedi.

YouTube video

Özcan Deniz velayet davası nedeniyle sık sık yüz yüze geldiği eski eşi Feyza Aktan hakkında sosyal medyadan “Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor. Olan çocuklara oluyor. Çünkü kadınların çoğu boşansa dahi ömür boyu çalışmadan kafası rahat geçinmenin yolunu arıyor” paylaşımında bulunmuştu. Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber’den Özcan Deniz’e uyarı geldi.

Reçber şunları söyledi. “Ne olursa olsun önce bir evlilik! Sonra çocuk var. Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor. Seni evlilik dışı çocukla, kandırarak boşatarak vs. nikaha mecbur etmemiş. Hadi hata yaptın ama çocuk olmuş en yumuşak geçişle bitir, kadını bitirme. Karınmış zamanında ömür boyu da o çocuğun annesi olmaya devam edecek. Nasıl biri olursa olsun bunu değiştiremezsin, anne. Çocuğun annesinden nefret etmesi en büyük boşluk ve kabusudur uzun hayat yolunda.

Beyefendiden ricam kusursuz şöhret yolunda çocuğun psikolojisini düşünüyorsa yeter. Daha fazlasına gerek yok. Tüm haklı çıkma çabası ile yaptıkları su, elektrik, alt yapı olarak evladıyla kendisine dönecek bir gün. O zaman keşkeler için çok geç olur. Sevgilerle.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.