Fettah Can ve Cansu Kurtçu çifti Tolgshow’da güldürecek

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ olarak sahneye çıktığı, ekranların en sıra dışı ve eğlenceli programı TOLGSHOW’un bu haftaki konukları, ikiz çocuklarını kısa süre önce kucaklarına alan Fettah Can – Cansu Kurtçu çifti olacak.

Samimi sohbet sırasında Cansu Kurtçu, iki sanatçının evliliğinde tek sorunun para olduğunu, eşi Fettah Can’a verdiği şarkılardan para almadığını itiraf edecek. Kurtçu, Fettah Can’a kendi şarkısıyla gönderme yaparak “Evlilik dediğin şey, yalanlar cumhuriyeti” diyecek; Tolga Çevik araya girerek esprileriyle izleyiciyi kahkahaya boğacak.

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ KARŞINIZDA

TOLGSHOW’un ikinci perdesinde Tolga Çevik (Arkadaşım) izleyicinin karşısına Kırmızı Başlıklı Kız olarak çıkacak. Kanada’da yaşayan babaannesine kurabiye götürmek isteyen Kırmızı Başlıklı Kız peşindeki kurt ile unutulmaz bir macera yaşayacak.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli Yönetmen Fırat Parlak, Minik Müzisyen Özer Atik ve Sarp Bozkurt’un da yer aldığı merakla beklenen TOLGSHOW’un onuncu bölümü 1 Eylül Cumartesi akşamı FOX’ta izleyiciyle buluşacak.

TOLGSHOW / 2. SEZON / 10. BÖLÜM / 1 EYLÜL / 23.30 / FOX

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.