Ferzan Özpetek’in “Şans Tanrıçası” vizyona hazır

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in “Şans Tanrıçası” vizyona hazır…

19 Aralık’ta İtalya’da vizyona girecek filmin başrolünde yönetmenin Cahil Periler filminden tanıdığımız Stefano Accorsi var. Filmin fragman müziği ise Sezen Aksu’nun “Aldatıldık” şarkısı…

Filmleriyle tüm dünyada büyük beğeni kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in yeni filmi “La Dea Fortuna-Şans Tanrıcası” İtalya’da vizyona girmek için gün sayıyor.

R&C Production ve Warner Bros Entertainment Italia ortaklığında çekimleri gerçekleştirilen filmin senaryosunu, Özpetek daha önce de pek çok kez birlikte çalıştığı Gianni Romoli ve Silvia Ranfagni ile birlikte kaleme aldı.

Sezen Aksu’nun “Aldatıldım” şarkısını filmin fragmanında kullanan Özpetek’in oyuncu kadrosunda ise Cahil Periler filminden tanıdığımız Stefano Accorsi ile Jasmine Trinca, Edoardo Leo ve Serra Yılmaz yer alıyor.

 

Ferzan Özpetek

İTALYA’NIN İKİ ÖNEMLİ DERGİSİ’NE KAPAK OLDU

Vizyon tarihi 19 Aralık olan “La Dea Fortuna-Şans Tanrıcası”, vizyona girmeden İtalyan basınının ilgi odağı oldu. İtalya’nın en önemli dergilerinden Storie ve La Freccia Ferzan Özpetek’i kapak yaparken, filmin kamera arkasına da geniş yer verdiler.

Filmde; bir arkadaşlarının çocuklarına birkaç gün bakmaları istemesinin ardından kendilerini krizin içinde bulan bir çiftin hikayesi anlatılıyor. İtalya merkezli dağıtım şirketi True Colours’ın uluslararası haklarını satın aldığı film, İtalya’nın ardından tüm dünyada sinema severlerle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.