Ferman Toprak’la Koray Avcı düeti büyük alkış aldı

“Sen” isimli şarkısıyla Youtube’da 134 milyon kez izlenenerek müzik severlerin begenisini toplayan Koray Avcı, fantezi müziğin sevilen ismi Ferman Toprak’ın sahne aldığı Faceclup’te sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Gece boyunca Ferman Toprak’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden genç şarkıcı, yakın dostlarıyla çektikleri halayda halay başı da oldu. Ferman Toprak’ın sahneye davet ettiği Koray Avcı, yaptığı esprilerle de gelen konukları mest etti.

İkili; ” Hoşgeldin ” isimli seslendirdikleri şarkıyla da gecede muhteşem bir düete imza attılar. Ferman Toprak- Koray Avcı düeti, ikilinin söylediği arabesk şarkılarla mekanı dolduran konuklardan büyük alkış da aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.