Ferman Toprak “Sen Sen” klibinde kızı ile kamera karşısına geçti

Fantezi müziğin sevilen sanatçısı Ferman Toprak, Kemal Aslan Musıc Production etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunduğu yeni single çalışması olan “Sen Sen” isimli şarkısını Erkan Nas yönetmenliğinde kliplendirdi.

Söz-müziği İbrahim Tatlıses’e, aranjörlüğünü usta isim Erdem Kınay’ın yaptığı “Sen Sen” adlı şarkıyı cover’layan Ferman Toprak, bir buçuk yaşındaki kızı Adel Su Toprak’ı klibinde başrolde oynatarak büyük bir sürprize de imza attı.

Baba söyledi kızı oynadı

Acarkent’te bir villada gerçekleştirilen çekimlerde Ferman Toprak, minik kızına olan sevgi ve aşkını klipteki sahnelerde de bol bol sergiledi.
Baba kızın bir arada olduğu ve birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı çekimlerde başarılı şarkıcının, zaman zaman Adel Su Toprak’ı zaptetmekte zorlandığı gözlerden kaçmadı.

Kendi küçük rolü büyük sürpriz

“Yaza damga vuracak bir şarkı oldu” diyerek iddiasını dile getiren Ferman Toprak “Daha önce imparator Tatlıses’in seslendirdiği harikulade eserini tekrar yorumladım.Şarkının sözlerinde kızımı buldum ve prensesimi klibimde oynattım. Bakmayın siz; kendi küçük ama rolü büyük. Bizim için de güzel bir hatıra oldu “ dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.