Ferhat Göçer’in yeni şarkısı “Beni Başkası Anlayamaz” tüm dijital platformlarda yayında!

Usta sanatçı Ferhat Göçer’in sözlerine Zeynep Talu ve Gülşen Karatoprak ile birlikte imza atarak bestelediği yeni şarkısı “Beni Başkası Anlayamaz” 25 Kasım günü tüm dijital platformlarda yayında!

YouTube video

Ferhat Göçer, yeni şarkısı Beni Başkası Anlayamaz’ı 25 Kasım Cuma günü sevenlerinin beğenisine sunuyor. Göçer, yeni şarkısında günümüz dünyasında sosyal medyanın da etkisiyle artan iletişim eksikleri ve özellikle pandemiden sonra bireyselleşen, kibrin ve gururun ön plana çıktığı ikili ilişkilerde kaybolan bir aşkın çırpınışını anlatıyor.

MENAJERİNDEN DUBAİ’DE KLİP JESTİ!

Ferhat Göçer’in menajeri, şarkının içindeki yalnızlık duygusuyla da uyumlu olacağını düşündüğü için klip çekimlerini Dubai’nin çöllerinde yapması için Ferhat Göçer’i ikna ederek bütün prodüksiyon sürecini yönetti. “Beni Başkası Anlayamaz”ın klibi için Burj el Arab, Burj el Khalifa ve şehrin diğer ikonik mekanları ile çöl tercih edildi. Özel izinler alınarak çekilen klip, Dubai’den kiralanan ekip ve araçlarla çölde kumlar altında kalmış bir köyde çekildi. Proje çöl içlerinde uçsuz bucaksız sinematografik bir atmosferde ve kavurucu sıcak altında tamamlandı.

“TÜRKİYE GERÇEK BİR CENNET”

Ferhat Göçer, klip çekiminin ardından yaptığı açıklamada “Klip vesilesiyle çöl atmosferini yaşamak hayatım boyunca unutamayacağım bir tecrübe oldu benim için… Çölde yaşadığım birkaç gün sonrasında, vatanımızın, Türkiye’mizin gerçek bir cennet olduğunu bir kez daha derinden idrak ederek büyük özlemle yurda döndüm.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.