Ferhat Göçer’in ilgi gören klibi “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” hikayesi ile de dikkat çekiyor

Ferhat Göçer’in geçtiğimiz hafta yayınlanan ve büyük ilgi gören klibi “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” hikayesi ile de dikkat çekiyor.

Ferhat Göçer, yeni albümünü çıkarmadan önce çıkış parçası “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” yi geçen hafta sevenleriyle buluşturmuştu. Şarkının yanı sıra, Göçer’in, yönetmenliğini Murad Küçük’ün, görüntü yönetmenliğini de Uğur İçbak’ın da gerçekleştirdiği kısa film tadındaki klibi de sevenleri tarafından çok sevildi.

Göçer, Trendeki Yolcular İle Şarkılar Söyledi

Çekimler için 40 kişilik bir ekip ile Kırıkkale’nin yolunu tutan sanatçı, klipte gezgin bir müzisyeni canlandırdı. Göçer, uzun yıllar sonra trene binerken, Vangölü Ekspresi’nde 7 saat süren bir yolculuk gerçekleştirdi. Kırıkkale’deki Irmak Tren İstasyonu’nda başlayan çekimler bir gün boyunca da devam etti. Trende yolcular ile bol bol sohbet eden Göçer, gelen istekleri kırmayarak sevenleri ile birlikte şarkılar da söyledi.

Trendeki çekimlerin yanı sıra Göçer’in hayalimdeki ev dediği göl evi ve çevresindeki sahneler ile doğa güzellikleriyle bembeyaz kar örtüsüne bürünen tren yolu çekimleri izleyicilere adeta görsel şölen yaşattı. Klipte oynayan küçük kızın Justin Bieber baskılı t-shirt giymesi de izleyicilerin gözünden kaçmadı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.