Ferhat Göçer’in 3 gün 3 gece süren bayram kutlaması

Ferhat Göçer bayramda 3 gün 3 gece sevenleriyle bir araya geldi. Bodrum, Kıbrıs ve Antalya’da konserler veren sanatçı Antalya’da açık hava konserinde, Bodrum’daTürkbükü’nde ve Kıbrıs Savoy Hotel’de binlerce seyircisiyle, unutulmaz bayram hatıralarıyla dolu, konserlere imza attı.

Fotoğraf çektirmek için havuza atladılar

O hatıralardan biriyse Kıbrıs’ta yaşandı. Ferhat Göçer’le fotoğraf çektirmek isteyen kadın hayranları önce havuza atladı ardından da sanatçının yanına gelerek fotoğraf çektirdi. Havuza atlayan kadınları gören Göçer, şaşkınlık içinde fotoğraf çektirirken kahkahalar havada uçuştu.

Ferhat Göçer’in üç konserinin ortak bayram mesajıysa şöyle oldu: “Dostluğunuz ve arkadaşlığınız, sevginiz üzerimden hiç eksik olmasın, birlikte daha nice güzel bayramlar kutlayalım”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.