Ferhat Göçer’den unutulmaz gece

Ferhat Göçer, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Sunar Medya organizasyonluğunda gerçekleştirilen konserde ünlü sanatçı, gelen izleyicileri ile adeta tek tek ilgilendi, albüm lansmanı olarak başlayan konser istek parçalar ile birlikte devam etti. Gecede duygu fırtınası estiren Göçer 2.000 kişiyi; hüzünlendirdi, ağlattı, eğlendirdi, güldürdü finalde ise bütün salonu ayağa kaldırıp coşturdu. 20 kişilik orkestrası ile şov yapan Göçer, hiperaktif bir çocuk gibi 3 saat süren konser boyunca sahnenin başından sonuna koşturarak yerinde duramadı.

11. Sene 11.Konser
Yeni albümü “Düştüm Ben Yollara” ile büyük beğeni toplayan, Göçer için Bostancı Gösteri Merkezi ayrı bir önem taşıyor. Her sene mutlaka Bostancı’da bir konser vermenin kendisi için bir gelenek haline geldiğini belirten sanatçı, 4 Aralık’ta verdiği konserle ile birlikte Bostancı’da arka arkaya 11. kez sahne almış oldu.

Muhteşem Koro
Göçer, konseriyle soğukların iyice hissedilmeye başladığı İstanbul gecelerinde hayranlarının içini ısıttı. “Yıllarım Gitti” “Cennet” “Kızım” “Git” “Yastayım” gibi hit olan şarkılarının yanı sıra, Türk sanat müziğinden seslendirdiği nostaljik parçalar ile ustalara selam gönderdi. Kendisine eşlik eden muhteşem 2000 kişilik Bostancı korosu eşliğinde unutulmayacak bir geceye daha imza attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.