Ferhat Göçer’den Tarkan, Serdar Ortaç ve Kenan Doğulu’ya mesaj

K.K.T.C’nin en özel Oteli Savoy Ottoman Otelde sahne alan Ferhat Göçer konser öncesi basın mensupları ile biraya geldi, iki saatten fazla sahne de kalan Göçer unutulmaz bir geceye imza atti.

Basin toplantisin da Aşkın Mevsimi Olmaz ki adlı son şarkısının Radyo-TV müzik listelerini alt üst etmesi ile birlikte Ferhat Göçer’in ahde vefa hissederek şarkının sahibi Gökhan Öz e çektiği mini video Tarih öğretmini Öz ün sosyal medya da meşhur etti.

Göçer, sahnede seslendirdiği Kızım şarkısından sonra ‘Tarkan baba olmak istiyormuş, siz de bir daha çocuk yapar mısınız’ diye soran izleyicisine; ‘Ben 24 yaşımda baba oldum iyi ki de oldum. şimdiki erkek sanatçılar başta Tarkan, Serdar Ortaç ve Kenan Doğulu’ya sesleniyorum, geç kalmadan bir evlat sahibi olun, ilk kutlayan ben olacağım, amcalari olarak bir er Ata takacağım, sanatçi sözü! Ayrıca sektördeki kadın sanatçılar çocuk yapar konusunda erkeklerden daha çok cesur, Demet Akalın,Funda Arar, Işın Karaca ve Gülşen sizi tebrik ediyorum bayanlar burdan” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.