Ferhat Göçer’den kısa film tadında klip “Sönmek Bilmiyor”

Ferhat Göçer’in son şarkısı Sönmek Bilmiyor kliplendi. Göçer, geçmiş şarkılarında olduğu gibi bu parçasına da hikayesi olan bir klip çekmeyi tercih ederken, Sönmek Bilmiyor’da bir trafik kazası geçiren ve arafta, ölüm ile yaşam arasında kalan bir ailenin dramatik hikayesi işlendi.

Tuzla Sanayi bölgesinde çekilen klibin senaryosunu yazan Ercan Şencan yönetmenliğini de üstlenirken, oyuncu kadrosunda Ferhat Göçer’e Hazer Kural ve Asya Beren Korkmaz ile birlikte 15 kişilik bir oyuncu ekibi de eşlik etti. Yüksek maliyetiyle de dikkat çeken klipte, üç aynı marka, aynı model lüks otomobil kullanılırken, çekimler esnasında senaryo gereği kaza yapan 2 araç perte çıktı.

Video kliplerinde hikaye anlatmaktan vazgeçmeyeceğini belirten Ferhat Göçer “Yine eşsiz ve hüzünlü, kısa film tadında bir klibi sevenlerimle buluşturacağım, arafta kalan bir ailenin hikayesini anlattığımız Sönmek Bilmiyor’un klibi başından sonuna göz kırpmadan izlenecek” diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.

MMF Production etiketiyle çıkan maxi single çalışması O’rient’in çıkış parçası olan söz ve müziği Ferhat Göçer’e ait olduğu Sönmek Bilmiyor şarkısının düzenlemesi de Cenk Kandıralı’ya ait. Sönmek Bilmiyor’un klibi Ferhat Göçer youtube kanalında yayında.

Klipte dikkat çeken Leyla Aydemir ayrıntısı

Ferhat Göçer’in klibinde ne yazıldığı belli olmayan gazete sayfalarının yanında tek bir manşetin görünüyor olması da dikkat çekti. Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in öldürülmesini konu alan haber kupürünün yer aldığı bu manşetle çocuk cinayetlerine dikkat çeken Göçer “Çocuklarımızla ilgili kahreden bu haberleri gördükçe diğer bütün haberlerin gereksiz, boş ve anlamsız olduğunu düşünüyorum. Bu cinayetlerin son bulması için de elimden geleni yapmaya hazırım ve unutmayacağım, unutturmayacağım” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.