Ferhat Göçer’den coşku dolu 19 Mayıs konseri

“El ele, gönül gönüle, bizi birbirimize bağlayan vatan ve insan sevgisi ile daha nice yüzyıllara.”

Ferhat Göçer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında on binlerce seveniyle buluştu. İzmir’in Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan sanatçı kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte hayatının en coşkulu bayram konserine imza attı. Sanatçı; sevinç, mutluluk ve coşkunun sel olup aktığı Çeşme’de gözyaşlarına hakim olamadı.

Ferhat Göçer’in söylediği şarkılarına ve marşlara on binler hep bir ağızdan eşlik ederken, binlerce Türk bayrağının dalgalandığı muhteşem bayram konseri iki saatten fazla sürdü

blank

Ferhat Göçer, uzun süre hafızalardan silinmeyecek 19 Mayıs’ın 100. yıl konseriyle ilgili duygularını ise şöyle dile getirdi: “Kurtuluş hareketinin 100. yılında sahnede olmak bu mutluluğu tatmak benim için çok değerli ve unutulmazdı. Bağımsızlığımızı ve ilelebet sürecek olan varlığımızı kazandıran başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. El ele, gönül gönüle, bizi birbirimize bağlayan vatan ve insan sevgisi ile daha nice yüzyıllara.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.