Ferhat Göçer ve ENBE Orkestrası’ndan Emek Sahnesi’nde unutulmaz konser

Grand Pera Emek Sahnesi, 24 Şubat Cuma akşamı Ferhat Göçer ve Enbe Orkestrası’nın unutulmaz konserine ev sahipliği yaptı. Konserde Ferhat Göçer, sevilen ve klasikleşmiş parçalarını, dünya çapında üne sahip birçok sanatçıyla çalışan ENBE Orkestrası eşliğinde seslendirdi. Emek Sahnesi’ndeki konser, izleyenlere keyif dolu, unutulmaz anlar yaşattı. Enbe Orkestrası, Beyoğlu’nda kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin hizmetine sunulan yeni nesil yaşam merkezi Grand Pera’nın Emek Sahnesi’ndeki konserlerine, önümüzdeki günlerde sürpriz sanatçılarla devam edecek.

blank

ENBE Orkestrası hakkında

Başarılı müzisyen Behzat Gerçeker tarafından kurulan Enbe Orkestrası, İtalyan aryalarından napolitenlere, Fransız şansonlardan Arjantin tangolarına, folklorik Türk ve dünya müziklerine, cazdan popa uzanan geniş repertuarıyla müzikal şölenlere imza atıyor.

Grand Pera Hakkında

Beyoğlu’nda, İstiklal Caddesi’nin en geniş cephe ve restore edilmiş en önemli tarihi bina kompleksine sahip Grand Pera; kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin hizmetine sunulan yeni nesil bir yaşam merkezi. Grand Pera, tarihi Cercle d’Orient binası, 1.250 m2’lik fuaye alanına sahip 600 kişilik Emek Sineması, toplam 800 kişilik 8 sinema salonu ve 1.400 kişiye ulaşan seyirci kapasitesiyle, İstanbul ve Türkiye’nin cazibe merkezlerinden biri olmayı hedefliyor. Grand Pera’da, Türkiye’de ilk defa açılan Madame Tussauds Müzesi’nin yanı sıra; zengin etkinlik programıyla sanatın her dalına hizmet verip ulusal ve uluslararası gösterilere ev sahipliği yapacak, 150 kişilik teleskopik oturma düzenine sahip tiyatro sahnesi yer alıyor. Pasaj anlayışıyla hayata geçirilen Grand Pera, çağdaş ve uluslararası standartlar ekseninde, Beyoğlu’nun bir dönemler kalite ve sanattan beslenen ruhunu yeniden canlandırmayı amaçlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.