Ferhat Göçer “Reva” için kamera karşısına geçti

Ferhat Göçer, geçtiğimiz aylarda çıkardığı “Bu Kalp İçinde Teksin” albümüne single arası verdi. “Bu şarkım beklememeliydi” dediği “Reva” için kamera karşısına geçen Göçer, kalabalık oyuncu ekibiyle adeta Sarıyer’i birbirine katarken, düğünden gelin kaçırma sahnesi klibe damga vurdu.

“Sarıyer’den gelin kaçırmak hiçte kolay olmadı ama sonunda yine aşk kazandı” diyen Göçer’in yeni klibinde yer alan düğün sahnelerinde çok renkli görüntüler ortaya çıktı. Kavga, kaçış, aksiyon dolu; orman ve teknede devam eden, adeta gelin avına dönüşen sahnelerse nefesleri kesti.

Ferhat Göçer, klip öncesi gerçekleşen basın toplantısında oyuncuların karakterleri hakkında da bilgi paylaştı, kendisi için “Bobin Hood” diyen Göçer’in diğer karakterleri de açıklamasıyla kahkahalar havada uçuştu. Göçer klipteki karakterleri şöyle tanıttı; “Sarı Sinan”, “Deli Ömer”, “Örümcek Arif”, “Kart Finans Aydın”, “Tatlı Cadı Zeynep”, “Brad Mert” ve “Pamuk Prenses Melis”

Yönetmenliğini Ercan Şencan’ın üstlendiği, kısa film tadında geçen klipte Sarıyer halkı da konuk oyuncu olarak yer aldı. Instagram hesabından klip çekimini bir gün önce duyuran ve düğün sahnesinde oynamak isteyen herkesi davet eden Ferhat Göçer’i Sarıyer’de yüzlerce seveni karşıladı. İki yüz kişilik bir ekiple Sarıyer Meydan’da yapılan çekimler gerçek düğünü aratmadı.

Sarıyer Meydan, Belgrad Ormanı, Rumeli Feneri Topçu Kalesi, Sarıyer Liman ve Sarıyer’in mahallerinde gerçekleşen çekimler 16 saatte tamamlandı. “Reva” nın sözleri klipte oyuncu olarak ta yer alan Zeynep Talu’ya müziği Ferhat Göçer’e, düzenlemesi ise Cenk Kandıralı’ya ait.

Yaz mevsimine hareket getirmesi beklenen “Reva” 27 Temmuz’da tüm dijital platformlarda, radyolarda ve müzik kanallarında yerini alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.