Ferhat Göçer: Müzikte dijital dönüşüm yaşanıyor

Ferhat Göçer, 11. Kırkpınar Sanat Akşamları kapsamında hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı.

Sapanca’nın kendisi için önemli olduğunu belirten pop müziğin tecrübeli ismi, Sakarya’dan fahri hemşerilik verilmesini beklediğini ifade etti. Göçer, sahnelemeye hazırlandığı müzikal gösteriyle yeni bir proje gerçekleştireceğini söyledi.

Pop müziğin usta ismi Ferhat Göçer, 11. Kırkpınar Sanat Akşamları kapsamında dün akşam Sapanca Kırkpınar Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı.

Konser öncesi Magazin Burada kameralarına konuşan ünlü şarkıcı, çok özel açıklamalarda bulundu. Kırkpınar Sanat Akşamlarının 11 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirilmesinin Sapanca’ya değer kattığını, önemli sanatçıları müzikseverlerle buluşturması açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Göçer, organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.

“Ayağım kırıkken bile burada sahne aldım”

Sapanca’nın kendisi için çok önemli olduğunu kaydeden Göçer, 2008 yılında ayağı kırıldığında bile Kırkpınar Sanat Akşamları etkinliğine katıldığı anları şöyle anlattı; “2008 yaz aylarında şuradan beni tekerlekli sandalye ile sahneye çıkardıklarını hatırlıyorum. Sahnede kıpırdamadan şarkı söylemiştim. Konser bitince beni alıp tekrar ambulansa koyup hastaneye götürmüşlerdi. Benim için ilginç bir hatıra olmuştu.”

“Fahri hemşehriliği hak ettim”

11 yıldır Kırkpınar Sanat Akşamları’nda sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Ferhat Göçer, fahri hemşehrilik almayı hak ettiğini söyledi.

“Müzikte dijital dönüşüm yaşanıyor”

Söz ve müziği kendisine ait olan single çalışması Orient’in, çok kısa sürede dijital müzik listelerinde 1 numaraya ulaştığını belirten tecrübeli popçu, dünya müzik sektöründe büyük bir değişim olduğunu kaydederek, dijital dönüşümün içinde var olmanın şarkıcılar için de, dinleyenler için de önemli olduğunu vurguladı. Göçer, 10-15 gün içinde Orient şarkısına klip çekeceğini de ekledi.

Ferhat Göçer’den müzikal gösteri

İstanbul’da Sabahattin Ali müzikal gösterisi için hazırlandığını kaydeden 49 yaşındaki şarkıcı, gösterinin ekim ayı sonunda sahnelenceğini belirtti.
Birsen Tezer ve Nazan Öncel de sahne alacak.

Dün Ferhat Göçer’in sahne aldığı Sapanca’daki 11. Kırkpınar Sanat Akşamları’nda 8 Eylül’de Birsen Tezer, 14 Eylül’de ise Nazan Öncel sahneye çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.