Ferhat Göçer Milli oldu

Ferhat Göçer, doktorlar arasında gerçekleştirilen 36. QNB Finansbank Xclusive Doctors Tenis Turnuvası’nda finale kalarak milli takıma seçildi.

Bu sene Romanya’da gerçekleştirilecek olan 32. Balkan Şampiyonası’nda Göçer, Türk Milli Takım formasıyla kortlara çıkacak.

Yıllarca doktorluğu ve sanat yaşamını bir arada götüren, Sarıyer Spor Kulübü Başkanvekilliği görevini yürüten Ferhat Göçer uzun senelerdir tenis kortlarında da raket sallıyor.

Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü (TED) nde gerçekleştirilen turnuvaya yüzlerce doktor katılırken, Göçer milli formayı giyecek olmanın büyük gururunu ve mutlululuğunu yaşadığını belirtti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.