Ferhat Göçer, kan verdi sahneye çıktı

Ferhat Göçer, Sarıyer’de binlerce seveniyle buluştu. İstinye Tersane Alanı’nda konser veren sanatçı iki saat süren performansından sonra alandaki Kızılay Çadırı’na gitti. Kan bağışında bulunan Göçer’e Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç te eşlik etti.

Konser ile ilgili olarak muhteşem bir kalabalıkla harika bir geceye daha imza attıklarını belirten Ferhat Göçer herkesi kan bağışlamaya davet ederek “Kan vermek hayatı paylaşmaktır, kan vermek can vermektir” dedi. Göçer’le fotoğraf çektirmek isteyen hayranları çadırın önünde uzun kuyruklar oluştururken, sanatçının çağrısıyla, önce kan verdi ardından fotoğraf çektirdi.

blank

Sarıyer Spor Kulübü Başkan Vekilliği görevine de devam eden Göçer; bu sezon yarı final oynadıklarını ve bir üst ligi kıl payı kaçırdıklarını, Sarıyer Spor’u hak ettiği yere getirmek adına çalışmalara başladıklarını ve yeni sezonda çok iddialı bir kadro için sürpriz transferlerin olacağının müjdesini de sahneden Sarıyerlilerle paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.