Ferhat Göçer Hollanda’nın Amsterdam şehrinde sevenleriyle buluştu

Dünyanın en saygın salonlarından biri olan Concertgebouw Sessions’da konser veren sanatçı, pop ve klasik müziği harmanlayarak izleyicilerinden tam not alırken, mutluluğu da görülmeye değerdi.

Konser öncesi büyük bir heyecan ve gurur duyduğunu belirten Göçer; “Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald, Miles Davis ve Louis Armstrong gibi efsanelerin çıkmış olduğu 130 yıllık bir salonda konser vermenin ve bu konserimde müthiş bir seyircinin bütün şarkılarıma eşlik etmiş olmasının mutluluğunu, sonuna kadar yaşıyorum” dedi. Ferhat Göçer’in Concertgebouw Sessions’daki konserinde, gurbetçi vatandaşlarımızın yanı sıra Hollandalılar ve Amsterdam’a turist olarak gelen bir çok farklı milletten izleyicinin olması da dikkat çekti.

blank

Ferhat Göçer Hollanda’yı Salladı

Ferhat Göçer, Concertgebouw Sessions konserinden bir gün önce de Hollanda’nın Arnhem kentinde Arnhem Musis’de sahne almıştı. Göçer bu iki konseriyle Avrupalı sevenleriyle buluşarak, adeta Hollanda’yı salladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.