Ferhat Göçer, Harbiye’de yüzlerce doktor arkadaşıyla buluşacak

Ferhat Göçer’in, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen “İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında 15 Ağustos’taki konserine Doktorlar Çıkartma Yapacak!

Son dönemde artan doktora şiddetin ardından sosyal medyadan yaptığı sert çıkışıyla dikkat çeken Ferhat Göçer, kendisi için büyük önem taşıyan 15 Ağustos’taki Harbiye Açıkhava konserine doktor arkadaşlarını davet etti. Doktor şiddetine dikkat çekmek isteyen sanatçı, Harbiye’de yüzlerce doktor arkadaşıyla buluşacak.

Ferhat Göçer “Benim için çok özel bir gün olan Harbiye Açıkhava konserimi, dünyanın en anlamlı ve en zor mesleğini icra eden doktor arkadaşlarımla buluşacak olmam, çok daha özel kılacak” dedi. Göçer, 27 sene boyunca genel cerrahlık görevini, müzik kariyeriyle birlikte sürdürmüş ve müzik aşkının ağır basmasıyla doktorluğa veda etmişti.

Harbiye Açıkhava’daki 17. Konserine büyük bir titizlikle hazırlanan Ferhat Göçer, sevenlerine çok özel sürprizler de hazırladığını belirtti.

blank
Ferhat Göçer
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.