Ferhat Göçer, Bostancı Gösteri Merkezi’nde 25. yılını büyük bir coşku ile kutladı

Ferhat Göçer, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Bostancı’daki yirmi beşinci yılını büyük bir coşku ile konserinde yaşayan ve yaşatan Göçer, Caddebostan’da sahne aldığı ilk yıllardan bu güne kadar söylediği şarkılarını bir araya getirdiği çok özel bir repertuar ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserinde seslendirdiği şarkılar arasında geçmişe de giden Göçer, “Gidemem” “İsyan” “Yastayım” “Cennet” “Kalp Kalbe Karşı” “Takvim” gibi parçaların hikayesini de seyircileriyle paylaştı.

Muhteşem “Çav Bella” performansı

“Aldırma Gönül” “Islak Islak” “Batsın Bu Dünya” “Leylim Ley” gibi şarkıları beş bin kişi bir ağızdan söylerken “Çav Bella” parçasında ise Bostancı adeta yıkıldı. Göçer’in “Caruso” ve “Torna a Surriento” performanslarıysa ayakta alkışlandı.

blank

“Klipleri Kurtaran Adam” serisi devam edecek

Konser öncesi basın toplantısı da gerçekleştiren Ferhat Göçer son klibi Sensin ile ilgili gelen soruları da yanıtladı. Bundan sonraki kliplerinde de aksiyonu eksik etmeyeceğini belirten sanatçı idolüm dediği Cüneyt Arkın’ın dövüş sahnelerini çalıştığını söyleyerek bambaşka kliplerle “Klipleri Kurtaran Adam” serisinin devam edeceğini ve klipleri klişeden kurtaracağını da belirtti.

Kendini geliştirmeye devam ettiğini, evini adeta konservatuara çevirdiğini belirten Göçer, çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, davul dersleri almaya başladığı örneğini verdi ve yeni şeyler öğrenmekten büyük keyif aldığını da söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.