Ferhat Göçer “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” ile zirveye yerleşti

Ferhat Göçer, yeni şarkısı “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” yi albümünden önce sevenleriyle buluşturmuştu. Mart ayının ilk haftasında açıklanan verilere göre de şarkı müzik listelerine damga vurarak, birinci sıraya yerleşti. Göçer, zirveye çıkan yeni parçası için sosyal medyadan hayranlarına seslenerek, yeni bir klip çağrısında bulundu; “Aşkın Mevsimi Olmaz ki’yi siz söyleyin, biz milyonlara ulaştıralım” dedi.

Şarkısını hayranlarıyla birlikte okumak istediğini belirten sanatçı, Aşkın Mevsimi Olmaz ki parçasının karaoke versiyonunu youtube hesabından paylaştı. Göçer’in “Yeni şarkımız Aşkın Mevsimi Olmaz ki’yi sizlerle birlikte okumak istedik ve şöyle bir şey hazırladık. Şarkıyı sizler okuyacaksınız en beğendiklerimizle, seçtiklerimizle yeni bir video klip hazırlayacağız. Şarkının altyapısını, karaoke versiyonunu paylaştık. Buradan siz şarkıyı söyleyebilirsiniz, isterseniz çıplak ses ile, isterseniz enstrüman eşliği ile de söyleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sosyal medya üzerinden #AşkınMevsimiOlmazki ve #FerhatGöçer etiketi ile paylaşmak. Siz söyleyin biz milyonlara ulaştıralım. Var mısınız? Bekliyorum!” sözleri müzikseverler tarafından büyük bir heyecan ile karşılandı.

Üç Hayranı ile Canlı Yayında Buluşacak

Müzik listelerinden zirveye yerleşen “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” için 3 ayrı klip hazırlayan Ferhat Göçer, ilk klibinin ardından, alaturka ve akustik versiyonlarında çektiği klipleri de youtube kanalı üzerinden paylaşmıştı. Kendi youtube kanalında zaman zaman canlı yayınlar da gerçekleştiren Göçer, karaoke paylaşımlarından gelecek yorumlardan seçtiği en iyi üç performansa sahip hayranı ile youtube kanalında bir canlı yayın yapacağını da belirtti.

“Aşkın Mevsimi Olmaz ki” Karaoke

YouTube video

“Ferhat Göçer’den Mesaj Var”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.