Ferhat Göçer, Aldırma Gönül ile izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı

Usta sanatçı Ferhat Göçer, Aldırma Gönül Müzikali yurt dışı turnesinin ardından İstanbul Zorlu PSM ve Ankara CSO Ada sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Göçer, İsviçre ve Hollanda’da biletleri günler öncesinden tükenen konseri Aldırma Gönül ile Ankara CSO Ada’da kendisini izlemeye gelen iki bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Ankara’daki sanatseverlerin de biletlerini günler öncesinden tükettiği Sabahattin Ali’nin ölümsüz eserlerini destansı bir anlatı ile sahneye taşıyan Ferhat Göçer, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatarak sahne sonunda ayakta alkışlandı.

blank

Sahne sonrası kısa bir konuşma yapan Ferhat Göçer, “Yedi düvel dolaştım, yetmiş yedi memleket gezdim, yüzlerce konser verdim ama gerek sahnesi gerek de izleyicisiyle böylesini görmedim.” diyerek Kültür ve Turizm Bakanlığı ile CSO Ada ailesi ve izleyenlere teşekkür etti. Ferhat Göçer, en kısa zamanda aynı salonda ikinci konserde buluşmak üzere sevenleriyle sözleşerek salondan ayrıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.