Ferhat Başer yeni şarkısı “Gitme” ile iddialı geliyor

Uzun yıllardır müzik alanında güçlü sesi ve başarılı sahne deneyimleri kendini kanıtlayan Ferhat Başer yeni şarkısı “Gitme” ile müzik listelerinde yerini almaya hazırlanıyor.

YouTube video

Hem üreten hem de yorumculuğu ile uzun yıllardır kitlesinin kalbinde taht kuran Ferhat Başer “Gitme” parçasında aşk ve karmaşık bağlar üzerine güçlü ses ve yorumunu gerçekleştiriyor.

Tüm dijital platformlarda yerini alan şarkı aşk ve sonbaharın hüznü ile duygulara tercüman olmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar iki single ve bir albüm hazırlayan Ferhat Başer’in uzun bir aranın ardından hazırladığı yeni single projesi “Gitme” Fann Records etiketi ile yayında.

“Gitme” adlı şarkının söz ve müziği Emre Saltık’a, düzenlemesi ise Berk Kirtiş’e ait. Şarkı, duygusal bir yolculuğu ve aşkın karmaşıklığını içten bir şekilde ifade ediyor. Ferhat Başer’in özgün vokali ve yetenekleri, bu eseri unutulmaz kılıyor.

Ferhat Başer’in “Gitme” adlı yeni single’ı Kerem Kaplan yönetmenliğinde sevenleri ile buluştu. Klipte kadın ve erkeğin iç dünyalarındaki derin çatışmalar anlatılıyor ancak bu çatışmalar sadece fiziksel değil, içsel bir savaşı da temsil ediyor. Karakterler arasındaki sessiz anlaşmazlıklar, göz temaslarındaki derinlik, toksik hayatları ve çaresizliği işleyerek, ayrılıkların birlikte var olmaktan çok daha zor olduğunu anlatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.