Fenomen Dizi Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” 4. sezon çekimlerine başladı

BluTV’nin Fenomen Dizisi Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” 4. sezonun çekimlerine başladı

Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde bir grup gencin illegal olaylara karşı giriştikleri mücadeleyi anlatan BluTV’nin fenomen haline gelen dizisi Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”nın heyecanla beklenen 4.sezonunun çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

İlk 3 sezonu sadece BluTV’de yayınlanan dizinin sezon finali takipçilerinde büyük merak uyandırırken yeni bölümlerin müjdesi BluTV’den geldi. Geçtiğimiz günlerde 4.sezonun çekimlerine başlayan ve çok yakında yeni bölümleri de yine BluTV’de yayınlanacak olan Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.

İlk üç sezonda, bir göç gettosu olan Hürriyet Mahallesi’nde büyümüş Savaş, Cio, Özgür, Cihat Sarsılmaz ve Anafor’un uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı giriştikleri amansız mücadeleyi anlatan dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

3. Sezon finaliyle izleyicisinde yeni sezona dair büyük merak uyandıran Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” dizisinin tüm bölümleri, kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler için sadece BluTV’de.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.