Fenomen dizi Kadın’dan hayranlarını üzen haber!

Üç sezondur ekranlarda yer alan fenomen dizi Kadın’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Dizinin kısa süre içinde final yapacağı öğrenildi.

Fox TV’nin fenomen yapımlarından olan, başrollerinde Özge Özpirinçci, Hümeyra, Bennu Yıldırımlar, Hümeyra, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Sezer, Hakan Kurtaş ve Feyyaz Duman’ın yer aldığı Kadın dizisi ekranlara veda ediyor. Üçüncü sezonuyla ekranlarda yer alan dizinin sezon ortasında final yapması hayranlarını bir hayli şaşırttı.

KADIN DİZİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

Kadın dizisi, hayranlarını şaşırtan final kararını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Fox TV, Kadın’ın yeni bölüm tanıtımlarında ‘Büyük finale son 4 bölüm’ ifadelerini kullandı. Yılbaşı sonrası ekranlara ara veren Kadın’ın 78. yeni bölümü 14 Ocak 2020 Salı akşamı Fox TV’de yayınlanacak.

Kadın dizisi, 4 Şubat Salı akşamı ise 81. yeni bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.