Fenerbahçe’nin yeni sezon forma sponsoru PUMA oldu

Fenerbahçe Kulübü, spor markası PUMA ile futbol takımlarının resmi forma sponsorluğu için anlaştı. Sözleşme imzalamak için düzenlenen törene katılan Kulüp Başkanı Ali Koç, tanıtılan yeni sezon formasını da imzaladı.

Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formalar için Puma’yla sponsorluk anlaşması imzaladı. Ülker Stadı’nda yapılan törende Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Puma yetkilileri hazır bulundu. Törende kulübün 2 forması tanıtıldı.

Fenerbahçe, forma sponsorluğu için Puma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’de 3’üncü formanın satışı 19 Temmuz’da yapılacak. Sarı-lacivertli kulübün yeni sezon formaları Puma’nın dünya genelindeki tüm mağazalarında satışa çıkacak.

ATATÜRK İMZASI DETAYI VAR

Puma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis: “Fenerbahçe’nin iç saha formasının sırtında Mustafa Kemal Atatürk imzası var. Buna Fenerbahçe ile birlikte karar verdik. 3 büyük kulüp arasında bu bir olacak. Tasarım kimseyi yüzde 100 memnun etmez. Birlikte çalıştık Fenerbahçe ile ve yaptığımız şey eşsizdi. Birlikte çok iyi iş çıkardık.”

FORMALARDA YILDIZ YOK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da açıkladığı gibi yeni sezon formalarında yıldız bulunmuyor. Ayrıca formaların 319 TL’den satışa sunulacağı açıklandı.

blank

“28 ŞAMPİYONLUĞUMUZUN RESMİYET KAZANMASINI İSTİYORUZ”

Yeni iş birliğinden dolayı çok memnun ve heyecanlı olduklarını vurgulayan Ali Koç, “Çok uzun bir iş birliğinden sonra yeni bir markayla bir serüvene giriyoruz. Umuyoruz ki hayırlı uğurlu olur. 30 küsur senedir süren bir iş birliğine son verdik. Fenerbahçe, Türkiye’nin belki de en önemli markası. Ateşli bir taraftarı var. Sadece forma markalarını değil iş birliği yaptığı tüm markaları da büyüten bir kulübüz. Formamızda bu sene yıldız yok. Bizim derdimiz yıldız ya da para değil. 28 şampiyonluğumuzun resmiyet kazanmasını istiyor, olumlu haberleri bekliyoruz. Yönetim kurulu olarak karar verdik, yıldızlı formalar kullanmayacağız. 19 Ağustos’ta çıkacak formamızda farklı bir yaklaşım olacak. Yeni iş birliğinden çok çok memnunuz. Ticari açıdan da daha yüksek bir kazanım olacak. 2 senelik bir anlaşmamız var. Ben bunu sağlıklı olarak görüyorum. Onların da bizi tanıması açısından bu süreyi yeterli gördük. Artık forma işi eskisi gibi değil. Eskiden mart, nisan aylarında formalar gelir ve sezon açılışında hazır olurdu. Biz, bir sonraki sezonun formalarını da şimdiden kararlaştırdık. Bu sezon formaları için heyecanlıyız ama önümüzdeki sezon için daha da heyecanlıyız. Formalardan çok memnunuz. Umarım bu formalar bize şans getirir. Yeni iş birliğimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.