Fenerbahçe’nin UEFA listesi belli oldu

Fenerbahçe’nin 25 kişilik UEFA listesi belli oldu. Sarı lacivertlilerde Kim Min Jae, Tisserand, Gustavo, Samatta, Lemos, Caulker, Meyer ve Tiago Çukur listede yer almadı.

Fenerbahçe’nin 25 kişilik UEFA listesi belli oldu. Sarı lacivertlilerde Kim Min Jae, Tisserand, Gustavo, Samatta, Lemos, Caulker, Meyer ve Tiago Çukur yer almadı.

Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği 25 kişilik kadro şu isimlerden oluşuyor: “Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Filip Novak, Attila Szalai, Willian Souza Arao Da Silva, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Enner Valencia, Dimitris Pelkas, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Oliveira Dos Santos Lincoln Henrique
Bruma, Arda Güler, Miha Zajc, Miguel Crespo Da Silva, Burak Kapacak, Ismail Yüksek, Emre Mor, Mergim Berisha, Serdar Dursun, Bright Osayi-Samuel ve Muhammed Gümüşkaya.”

.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.