Fenerbahçe’nin eski yıldızı Survivor’da!

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın, Acun Ilıcalı ile fotoğraf çekildi ve fotoğrafa yazdığı not merak uyandırdı.

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın programı Survivor’un 2016 sezonunda yarışacak isimler belli oluyor. Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara’yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Serhat Akın ile bir araya geldi.

Serhat Akın instagram hesabından Acun Ilıcalı ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, “Tv8’de bombalar patlayacak çok yakında. 2000 yılından beri tanıdığım Acun ağabeyimle bir araya geldik. Bende yeri ayrıdır” yazdı.Serhat Akın’ın bu paylaşımı “Survivor’a mı katılıyor?” sorularını akıllara getirdi.

YATTARA DA GİDİYOR

Trabzonspor’un eski yıldızı Ibrahima Yattara’nın 2016 yılı Survivor’unda yer alacağı resmen Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.