Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fernandao hastaneye kaldırıldı

Evinin önünde baygınlık geçiren Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fernandao hastaneye kaldırıldı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao, evinin önünde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. 3 saat süren tetkikler sonucunda Brezilyalı futbolcunun durumunda korkulacak bir şey olmadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao, evinin önünde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Sarı lacivertli kulübün sağlık sponsoru Liv Hospital’a kaldırılan Fernandao, burada yaklaşık 3 saat süreyle kontrolden geçirildi. Çeşitli tahliler uygulanan yıldız oyuncu saat 17.45’te taburcu edildi ve daha sonra kulüpten bir açıklama yapıldı ve futbolcunun hastanede çekilmiş fotoğrafları yayımlandı.

Fenerbahçe Kulübü resmi sitesinde yer alan açıklamada, “Öğle saatlerinde baş dönmesi şikayetiyle sponsor hastanemiz Liv Hospital’a giden ve burada gerekli tetkikleri yapılan Brezilyalı oyuncumuz Jose Fernando’da olumsuz bir bulguya rastlanılmamıştır” denildi.

Fenerbahçe TV’ye yaptığı açıklamada iyi olduğunu belirten Jose Fernando, “Korkulacak bir şeyim yok” dedi.

Fernandao, 3 Eylül akşamı yediği bir yemekte zehirlendiği için de hastanelik olmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.