Fenerbahçeli taraftarlardan Ali Koç’a istifa çağrısı

Fenerbahçe’nin Beşiktaş derbisinde ile 2-2 berabere kaldı. Maçtan sonra taraftarlar Ali Koç’u ve yönetimi istifaya davet etti.

YouTube video

Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş maçının ardından başkan Ali Koç’u istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından stat çevresindeki Fenerbahçeli taraftarlar, başkan Ali Koç’u istifaya davet ederken eski başkan Aziz Yıldırım lehine de tezahüratlarda bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar, başkan Ali Koç’a tepkilerini, “Bu takım, bu şekil olamaz başkan”, “Söylesene başkan ne oldu sözlerin?”, “Ali Koç istifa” tezahüratları ile gösterdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Beşiktaş’ın 59’uncu dakikada kaydettiği 2’nci golden sonra sahaya yabancı madde attı. Josef, attığı 2’nci golden sonra tribünlere doğru giderek sevinince sarı-lacivertli taraftarların tepkisi ile karşılaştı. Atılan yabancı maddeler sahadan çıkarılınca müsabakaya devam edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.