Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia’nın hayatı film oluyor

Fenerbahçe’nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia’nın hayatını anlatacak ve Ekvador, Miami ve Katar’da çekilecek olan ‘Enner’ filminin çekimlerine 2024 yılında başlanacak.

Fenerbahçe’nin sevilen oyuncusunun hayatı film oluyor. Filmi James Leon’un yapım şirketi 8th Gear Entertainment üstlenecek. Yapım, sarı-lacivertli yıldızın biyografisini ‘Enner’ ismiyle izleyicilerle buluşturacaklarını açıkladı.

beinsports’ta yer alan habere göre; Leon yaptığı açıklamada, “Enner Valencia’nın hikayesini filme dökeceğimiz için çok heyecanlıyız. Valencia’nın hayatı, zorluklara karşı bir zafer hikayesidir” dedi.

‘BU FİLMLE YENİ NESİLLERE İLHAM KAYNAĞI OLACAĞIM’
Enner Valencia ise, “Hayat hikayemin bir filme dönüşecek olması beni çok gururlandırdı. Filmin dünyanın her yerinden gençlere ilham vermesini istiyorum. Hayatta hiçbir şey kolay değildir ama imkansız da değildir. Her şey çok çalışarak elde edilebilir. Bu filmle yeni nesillere ilham kaynağı olacağım” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.