Fenerbahçe’den sevindiren haber

Fenerbahçe'de testleri pozitif çıkan 2 kişiye yapılan son testler negatif çıktı.

Fenerbahçe’de geçtiğimiz günlerde açıklanan koronavirüs vakalarından sevindiren haber geldi. Kulüpte 2 kişinin testlerinin pozitif çıktığını duyuran sarı lacivertlilerde son test sonuçları negatife döndü.

Kulüp yaptığı resmi açıklamada “Test sonuçları pozitif çıkan futbol takımımız oyuncusu ve teknik ekip çalışanımızın ikinci test sonuçları negatif çıkmıştır” ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe’de corona virüs şoku!

Kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 13 Ağustos günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza yapılan Covid-19 tanı testinde pozitif çıkan futbol takımımız oyuncusu ve teknik ekip çalışanımızın ikinci test sonuçları negatif çıkmıştır. Oyuncumuz ve teknik ekip çalışanımızın tedbir amaçlı izolasyon süreçleri devam edecektir.”

Süper Lig’in diğer ekipleri Trabzonspor bugün 1 futbolcusunun testinin pozitif olduğunu duyururken Galatasaray ise 2 futbolcusunda test sonuçlarının pozitif geldiğini açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.