Fenerbahçe taraftarı olan Cem Yılmaz’dan Beşiktaş’a destek

Fenerbahçe taraftarı olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bugün Beşiktaş Kulübü'nün başlattığı 'Bırakmam Seni' adlı yardım kampanyasına destekte bulundu.

Beşiktaş Kulübü’nün, bugün lansmanını yaptığı ve hayata geçirdiği ‘Bırakmam Seni’ adlı yardım kampanyasına, ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan da destek geldi. Bir dönem Fenerbahçe’nin de hayata geçirdiği ‘Fener Ol’ kampanyasında yer alan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Sevgili Beşiktaşlılar ben bir Fenerbahçeli olarak vazifemi yaptım. Beşiktaş candır” yorumunu yaparak, siyah-beyazlılar için destekte bulunduğunu açıkladı. Cem Yılmaz’ın bu hareketi sporseverler tarafından büyük beğeni gördü.

“Bırakmam Beşiktaşım Seni” Beşiktaş’tan dev destek kampanyası

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.