Fenerbahçe ile yollarını ayıran Max Kruse’den bomba açıklama

Fenerbahçe'den ayrılan Max Kruse, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'nin Şubat 2020 tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’den ayrılan Max Kruse sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kruse’un açıklaması şöyle:

“Ne yazık ki Fenerbahçe’nin Şubat 2020 tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı. Biriken gecikmelerin önemli bölümü bugüne kadar telafi edilmedi.

“Meslek hayatım boyunca hiç sözleşmeyi bozmadığım gibi, Fenerbahçe sözleşmeyle düzenlenmiş koşullara uymuş olsaydı böyle bir fesih yoluna gitmezdim.

“Taraftarlarla ilişkilerimden de hep hoşlandım ve burada, futbol için yaşanan duygular beni her zaman heyecanlandırdı. Taraftarlara bütün kalbimle teşekkür ettiğim gibi, bu tecrübeleri ve yaşadığım anları asla unutmayacağım.”

Kasa boşaldı, kaçışlar başladı! Ali Koç’a ilk isyan Max Kruse’dan!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.