Fenerbahçe efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen’e teklif götürdü

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım futbolun başına bir isim arıyor. İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo’da hayal kırıklığı yaşayan Yıldırım, Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen’e teklif götürdü. Rıdvan Dilmen’in geçirdiği operasyon nedeniyle hastanede ziyaretine giden Fenerbahçe Başkanı, Dilmen’le buzları eritirken, ikili arasında samimi görüşmeler yaşandı. Başkan, Dilmen’e, “Futbol şubesinin patronu ol” teklifinde bulundu. Uzun yıllar sarı lacivertli formayı sırtında taşıyan ‘Şeytan’ lakaplı eski futbolcu, Aziz Yıldırım’ın bu teklifine teşekkür etti, sağlık sorunları nedeniyle görevi kabul edemeyeceğini söyledi. Yıldırım bir kez daha sordu, Dilmen yine ‘olmaz’ deyince görüşme sona erdi.

EMRE BELÖZOĞLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Aziz Yıldırım ayrıca Emre Belözoğlu ile Hasan Ali Kaldırım’ın düğününde bir araya geldi. Yıldırım, Rıdvan Dilmen’e götürdüğü teklifin aynısını bu kez Belözoğlu’na sundu. Emre Belözoğlu teklife sıcak baktı, düşünmek istediğini iletti. Halen Medipol Başakşehir’de forma giyen yıldız futbolcu zamanlamada hata yapmak istemiyor. Bilindiği üzere Fenerbançe şu süreçte mali yönden dar boğazdan geçiyor. Eğer finansal yapısını düzeltirse o zaman Emre Belözoğlu’nun futbolun tek patronu olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.