Fenerbahçe dünya devlerini geride bırakıp zirveye oturdu

Fenerbahçe ekim ayında sosyal medyada 12,1 milyon etkileşim alarak bu alanda zirveye oturdu. Sarı-lacivertli takımı sırasıyla Barcelona, Manchester United ve Flamengo takip etti.

Fenerbahçe ekim ayında sosyal medyada 12,1 milyon etkileşim alarak dünya devlerini geride bırakıp zirveye oturdu.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, başlattığı dijital dönüşümün karşılığını aldı. Sosyal medya araştırmalarıyla bilinen Deportes&Finanzas’ın verilerine göre ekim ayında dünya genelinde Twitter’da en fazla etkileşim alan takım Fenerbahçe oldu.

DÜNYA DEVLERİNİ GEÇTİ

Twitter’da 12,1 milyon etkileşim alan Fenerbahçe’yi, 11,9 milyon ile Barcelona, 9,58 milyon ile Manchester United, 8,60 milyon ile Flamengo, 8, 32 milyon ile Chelsea takip etti.

2017’den 2018’in Haziran ayına kadar 1-1,31 milyon etkileşim alabilen Fenerbahçe, sosyal medyadaki etkileşim grafiğini kademeli olarak arttırdı.

TRANSFERLERİ ÇOK KONUŞULDU

2019-2020 sezonunu 7. sırada bitiren Fenerbahçe, kadrosuna 18 futbolcu ve teknik direktör Erol Bulut’u katarak yaz aylarının en çok konuşulan ekibi oldu. Yaptığı transferlerinin birçoğunu sosyal medya platformları üzerinden duyuran sarı-lacivertli ekip, ekim ayında toplam 12,1 milyon etkileşimle dünyanın en çok izlenen spor kulübü oldu.

Twitter’da 9 aylık süreçte toplam 55,5 milyon izlenme elde eden Fenerbahçe’yi, 48,7 milyon ile Galatasaray izledi.

Beşiktaş ise söz konusu süreçte rakiplerinin gerisinde kalarak 21,9 milyon etkileşim aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.