Fenerbahçe devre arası transfer döneminde Emre Mor’u kadrosuna katıyor

Fenerbahçe devre arası transfer döneminde Emre Mor’u kadrosuna katmak için harekete geçti. Anlaşmada son pürüzlerin kaldığı ve Emre Mor’un sarı-lacivertli formayı giymeye çok yakın olduğu öğrenildi.

Devre arası transfer döneminde takıma önemli isimler kazandırmak için harekete geçen Fenerbahçe, Celta Vigo’da forma giyen milli futbolcu Emre Mor’u kadrosuna katmaya çok yakın.

Ersun Yanal’ın transfer listesinin başında yer alan Emre Mor’un kiralanması konusunda Celta Vigo kulübü ile anlaşma noktasına gelindi. Ali Koç’un bizzat ilgilendiği transferde son pürüzler kaldı.

Dortmund’dan Celta Vigo’ya 13 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan genç yıldızın kulübü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe yönetimi Emre Mor’u kiralık olarak kadrosuna katıp, satın alma opsiyonu ile takıma kazandırmayı planlıyor.

TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ OLARAK GÖSTERİLİYORDU

Bir dönem gösterdiği performansla Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen ve Celta Vigo’da forma giyen milli oyuncu Emre Mor, performansındaki düşüşle dikkatleri çekti. Fransa’da düzenlenen EURO 2016 turnuvasında performansıyla göz dolduran ve 1 Temmuz 2016 tarihinde 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeliyle Nordsjaelland’tan Borussia Dourtmund’a transfer olan Mor, Alman temsilcisinde top koşturduğu bir sezonda 19 maça çıktı. Süre aldığı maçlarda 1 gol, 3 de asist yapan Emre, daha sonra İspanya’nın yolunu tuttu.

BU SEZON 9 MAÇTA FORMA ŞANSI BULABİLDİ

Kısa süren Almanya macerasının ardından 2017’nin Ağustos ayında 13 milyon euro bonservis bedeliyle İspanya’nın Celta Vigo takımına büyük umutlarla transfer olan Emre Mor için İspanya macerası yolunda gitmedi. Celta formasıyla ilk sezonunda 27 maçta forma giye Mor, süre aldığı maçlarda 1 gol, 3 asist ile takımına destek oldu. 21 yaşındaki oyuncu, bu seneki performansıyla ise adeta yokları oynuyor. Celta formasıyla 2018-2019 sezonunda 4’ü ilk 11 olmak üzere sadece 9 maçta forma bulabilen Emre, ne gol ne de asist üretebildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.