Fenerbahçe bir ilki gerçekleştirecek

Koronavirüs (corona virüs) salgını nedeniyle Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı online gerçekleştirilecek. İinternet üzerinden yapılacak toplantı, aynı zamanda Türkiye’de bir ilk olacak.

Fenerbahçe Kulübü Yüksel Divan Kurulu Toplantısı’nın, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle internet üzerinden yapılacağı duyuruldu.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, “Dünyayı saran ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Yüksek Divan Kurulu toplantımızı ilk kez online (internet üzerinden) düzenleyeceğiz.” denildi.

İnternet üzerinden gerçekleştirilmesi nedeniyleTürkiye’de bir ilk olacağı duyurulan toplantının, 15 Mayıs Cuma günü 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.