Fenerbahçe, Avrupa’ya veda etti

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında deplasmda 1-0 yenilen temsilcimiz Fenerbahçe, kendi sahasında 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti.

İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Fenerbahçe, kendi sahasında Krasnodar ile karşı karşıya geldi.

Kadıköy’deki maçın ilk dakikalarında çok etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe, Skrtel’in savunmada yaptığı hayatla yıkıldı. Savunmada oyun kurmaya çalışan sarı-lacivertli ekip, Skrtel’in hatalı pası sonrası topu kalesinde gördü.

Müsabakanın 7. dakikasında Skrtel, pası Poberezkin’e verdi. Poberezkin’in pasına hareketlenen Smolov, ceza sahası çizgisi üzerinde vuruşunu yaptı, Volkan’a da çarpan top ağlarla buluştu.

Bu golü kalesinde gören F.Bahçe, ilk maçta aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından zor duruma düştü. Rus temsilcisini en az 2 farkla yenmesi geren sarı-lacivertliler sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılında Avrupa defterini kapattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.